Za vínom do Šenkvíc

Všetkých milovníkov vína srdečne pozývame na 7. ročník podujatia Za vínom do Šenkvíc. Už 28. apríla Šenkvice ožijú vínom a ponúknu jedinečnú príležitosť ochutnať vína 32 miestnych vinárov na 21 stanoviskách. Okrem toho vás čaká bohatý sprievodný program: opekanie býka na námestí, tombola, náučný vinohradnícky chodník, folklórna hudba, prezentácia tradičných remesiel či jedlá našich babičiek a dedov. 

Tentokrát nás namiesto nášho vinárstva nájdete na netradičnom mieste, v Machotovej vile v blízkosti vlakovej stanice na stanovisku číslo 18. Je to secesná vila postavená v roku 1900, ktorá patrila majiteľovi šenkvickej tehelne Rudolfovi Machotovi. Chceli by sme vás zároveň informovať, že naše vinárstvo bude počas podujatia z dôvodu konania súkromej akcie zatvorené.

Počas podujatia bude medzi stanoviskami premávať kyvadlová doprava v podobe vláčika. Do tanca vám zahrá vo viacerých pivničkách folklórna hudba. Lístky v hodnote 25 EUR si môžete zakúpiť aj počas podujatia. Od 12:00 do 16:00 budú dostupné v Kultúrnom a informačnom centre na Námestí G. Kolinoviča 1 a po 16:00 v Spolku vinohradníkov a vinárov v Šenkviciach na Chorvátskej 105. Na týchto miestach si môžete vyzdvihnúť svoje degustačné sety za zakúpené online vstupenky. Tešíme sa na vás v sobotu 28. apríla od 14:00 do 22:00 v Machotovej vile na Nádražnej 23. Viac informácií o podujatí nájdete tu.

Za vínom do Šenkvíc



Don´t miss the best of KARPATSKA PERLA and subscribe to newsletter:


Karpatska perla

Are you over 18 years old?

yes  |  no

This site uses cookies. By using this site you agree to this. More informations