Valentínsky set z Karpatskej perly s 15% zľavou

Valentín sa už blíži a tak sme si pre pripravili zaujímavý darček pre všetkých vínomilcov a priaznivcov kvalitných slovenských vín. Potešte svoju polovičku na sviatok zamilovaných pekným vínom z Karpatskej perly v darčekovom balení. Nájdete v ňom plné Veltlínske zelené 2021 z vinohradu Noviny, ktoré vzniklo spontánnou fermentáciou a jeho charakter umocnilo polročné zrenie v agátovom a dubovom sude. Zaujme plnou ovocno-korenistou vôňou a pevnou guľatou chuťou.

Ak máte radi vína s jemným zvyškovým cukrom a pritom ľahké a svieže, odporúčame vyskúšať polosuchý JAGNET Rizling rýnsky 2021, ktorý nájdete v sete s milou valentínskou etiketou. Očarí výraznou odrodovou vôňou lipového kvetu a sviežich citrusových plodov. Nezabudnuteľný pôžitok z vína dotvára dokonalá súhra prírodného zvyškového cukru a pekných kyselín.

Pre milovníkov vyzretých červených vín tu máme elegantný Pinot Noir 2017 z našej najväčšej vinice Suchý vrch. Jeho krásna vôňa si vás podmaní tónmi dozretej čerešne. Víno vyzrievalo 8 mesiacov v barikových sudoch, čo mu dodalo eleganciu, štruktúru a potenciál dlhšieho zrenia.

Spríjemnite si Valentína dobrým vínom, vyrobeným s láskou z hrozna z našich viníc, ktoré od roku 2019 obrábame v BIO režime. Vína vám ponúkame v darčekovom balení so zľavou 15% a iba v imitovanom množstve. 

CHCEM SI OBJEDNAŤ SET

Valentínsky set



Don´t miss the best of KARPATSKA PERLA and subscribe to newsletter:


Karpatska perla

Are you over 18 years old?

yes  |  no

This site uses cookies. By using this site you agree to this. More informations