Report z Pekného vína s rozhľadom 2018

Prvá jarná sobota patrila v KARPATSKEJ PERLE jubilejnému 10. ročníku akcie Pekné víno s rozhľadom. Radi by sme poďakovali všetkým návštevníkom, ktorí k nám prišli osláviť príchod jari a prispeli k skvelej atmosfére. Vo fľašovni ste mohli ochutnať mladé vína výborného ročníka 2017 a v pivniciach vyzretejšie vína. V rámci prehliadok archívu si niekoľko šťastlivcov mohlo prechutnať aj raritné archívne vína ako Aurelius 2005, suchý, Aurelius 2003, polosladký a Alibernet 2004.

Veľkú pivnicu ozdobili diela výtvarníka Jána Vajsábela. V barikovej pivnici ste sa mohli pri červených vínach pokochať našou už stálou „expozíciou“ akademického maliara Stana Černého. Pre všetkých gurmánov sme mali pripravené gastrnomické špeciality, ktoré sa podávali v Tančiarni. Pochutiť ste si mohli napríklad na mrkvovo-zázvorovej polievke, Roastbeefe s omáčkou Ravigotte, husacej pečeni s cibuľovou marmeládou, kuracích rezančekoch so salsou a červenou fazuľou, tempehu, divinom guláši alebo syroch Hiadlovský. Pre milovníkov sladkého boli k dispozícii vynikajúce koláčiky a makarónky od Marlotky.

O zábavu sa vo fľašovni postarala banskobystrická kapela The Doors Revival, ktorá zahrala skladby od The Doors ako „Riders on the Storm“, „Light my fire“ „L.A.Woman“ či „People are strange". Aj tentokrát si všetci bežci mohli zmerať svoje sily v behu po 99 schodoch na rozhľadňu. Súťažilo sa v detskej, ženskej a mužskej kategórii. Detskí návštevníci sa mohli kreatívne vyžiť s eko-plastelínou vyrobenou z vínneho kameňa. Sme radi, že podujatie dopadlo opäť nad očakávania a už teraz sa tešíme na ďalší ročník. Pozrite si aj fotoreport z podujatia. 

Archív

Terasa v Karpatskej perle



Don´t miss the best of KARPATSKA PERLA and subscribe to newsletter:


Karpatska perla

Are you over 18 years old?

yes  |  no

This site uses cookies. By using this site you agree to this. More informations