Prvé mladé vína predpovedajú kvality nového ročníka 2021

Radi by sme vám dali do pozornosti, že prvé perly nového ročníka 2021, zrodené vo vinici Suchý vrch sú už na svete. Sú svieže a veselé, ideálne na spríjemnenie dlhých zimných večerov. Vychutnajte si ich už teraz a spoznajte chute a vône vynikajúceho ročníka 2021. Počasie nám túto jeseň naozaj prialo, hrozno v bio kvalite bolo krásne a zdravé.

Prvú úrodu sme zozbierali v našej najväčšej vinici Suchý vrch 8. septembra. Bol ním práve Muškát moravský, ktorý s cukornatosťou 19°NM a ideálnymi parametrami ovplýval zdravím a bol asi najkrajším za posledné roky. Sme šťastní, že si teraz pri kalichu šťavnatého mladého muškátu môžeme vychutnať kvality tohto ročníka. Náš mladý iskrivý Muškát moravský 2021 zo Suchého vrchu vás omámi výraznou muškátovou vôňou, šviežimi kyselinkami a typickými ovocno-korenistými tónmi.

Mladé víno Muškát moravský 2021

Do života sme uviedli aj osviežujúci a hravý PétNat Sauvignon Blanc 2021, zrodený na Suchom vrchu. Osviežte sa jeho živými prírodnými mladými bublinkami aj vy. Poteší vás príjemnou primárnou aromatikou a sviežou kyselinou. Pri podávaní si treba dať ale veľký pozor, aby vám väčšina fľaše neskončila mimo pohára, preto ho otvárajte podchladené na teplotu 6°C.

PétNat Sauvignon Blanc 2021

Ak dostanete chuť na mladé víno, budeme mať pre vás otvorenú vinotéku aj v sobotu 13.11. od 11:00 do 18:00. Príďte sa naladiť na príjemný víkend, vybehnúť si po 99 schodoch na rozhľadňu a vychutnať si okrem vín aj čarovné jesenné scenérie. Okrem toho sme tu pre vás každý piatok od 9:00 až do 19:30. Radi vás uvidíme.

Mladé vína



Don´t miss the best of KARPATSKA PERLA and subscribe to newsletter:


Karpatska perla

Are you over 18 years old?

yes  |  no

This site uses cookies. By using this site you agree to this. More informations