Letný set z Perly

Spríjemnite si dlhé letné večery výberom pekných vín famózneho ročníka 2021. Letný set so zvýhodnenou cenou sme pre vás vyskladali tak, aby ste sa čo najviac osviežili počas horúcich dní. Iskrivé a hravé bublinky nášho Frizzante Rizlingu rýnskeho 2021 v lete navodia tú pravú pohodu, či už si ho doprajete na záhrade, terase či balkóne. V lete určite oceníte neodolateľnú lahodnú sviežosť.

A čo tak naša Frankovka modrá 2021 rosé, zrodená vo vinici Nad Polankou? Vychlaďte si ju a vychutnajte si naplno jej vôňu po lesných jahodách a šťavnatú ovocnú chuť. Ak ste milovníci aromatických odrôd, siahnite po ľahkom JAGNETE Muškáte moravskom 2021 ovocno-korenistou vôňou a lahodnou sviežou chuťou.

Nezabudli sme ani na milovníkov tradičných malokarpatských odrôd. Našu „vlajkovú loď“, Veltlínske zelené z Novín nájdete v ročníku 2021 aj v podobe sur lie, vyzrievané na jemných kvasničných kaloch. Očarí vás ovocno-korenistými tónmi v nose a bohato štruktúrovanou chuťou. Mladý modranský vinohrad Kramáre zastupuje náš nový Rizling rýnsky 2021, s vôňou tropického ovocia, limetky a agátového kvetu a bohatou šťavnatou chuťou. V lete sa toto víno pije nejako samo...

Nezabudli sme ani na milovníkov polosladkých vín, ktorých potešíme absolútnou novinkou – našim prvým Tramínom červeným ročníka 2021 z mladej vinice Skalka v Modre. Omámi ovocnou vôňou a jemne korenistou chuťou, prechádzajúcou do sladkej medovosti.

Všetky vína v sete sú vegánske a nízkohistamínové, dorobené z hrozna z našich vlastných viníc, ktoré obrábame v bio režime už 4. rok. Užite si leto s chuťou pekných a zdravých vín z Perly! Vďaka nášmu setu budete pripravení na horúčavy, letné grilovačky či chaty. Letný set nájdete v našej vinotéke, ako aj v eshope. Pozor! Zvýhodnená cena setu platí iba do 20. júla do polnoci.

Chcem si kúpiť set

Letný set z Perly



Don´t miss the best of KARPATSKA PERLA and subscribe to newsletter:


Karpatska perla

Are you over 18 years old?

yes  |  no

This site uses cookies. By using this site you agree to this. More informations