Vynikajúci úspech: 2 veľké zlaté medaily a najlepšia kolekcia vín na Danube Wine Challenge 2021

Naše prírodne sladké víno Aurelius 2018, cibébový výber zo Suchého vrchu zabodovalo na prestížnej súťaži Danube Wine Challenge a s najvyšším hodnotením 96 bodov sa stalo najúspešnejším vínom súťaže. Veľmi si ceníme, že nám cibébový Aurelius priniesol veľkú zlatú medailu, ako aj víťazstvo v kategórii. Medzi súťažnými vzorkami viac ako 500 vín z 11 krajín sveta zažiaril aj PétNat Sauvignon Blanc 2020 zo Suchého vrchu, ktorému patrí tiež veľká zlatá medaila. 

Tešíme sa aj zo zlatej medaile za Rizling rýnsky 2019 z Kramárov a zo striebra, ktoré získalo víno Pinot Blanc 2020 z vinice Kalvária. Obrovským úspechom je tiež špeciálne ocenenie za NAJLEPŠIU KOLEKCIU VÍN DANUBE WINE CHALLENGE.

Súťaž sa konala 20. - 24. októbra 2021 v krásnych priestoroch Hotela Chateau Belá. Okrem toho, že súťaž získala patronát OIV (Medzinárodnej organizácie pre vinič a víno), je zároveň aj členom VINOFEDu (Svetovej federácie veľkých súťaží vína a destilátov). To ju v kombinácii s elitou renomovaných hodnotiteľov zo 16 krajín sveta stavia na piedestál v rámci európskych vinárskych súťaží.

Súťaže sa navyše zúčastnili ako členovia jury aj zástupcovia všetkých členských súťaží VINOFEDu. Sme radi, že sa môžeme na Slovensku pýšiť vinárskou súťažou svetového formátu a že naše vína opäť potvrdili svoje kvality. Spolu si slovenské vína odnášajú 8 veľkých zlatých, 72 zlatých a 13 strieborných medailí.

Ak máte záujem o naše ocenené víno Aurelius 2018, cibébovy výber, môžete si ho objednať online:

Kúpiť víno

Aurelius 2018

Medzi hodnotiteľmi bolo viecero uznávaných odborníkov zo zahraničia.

Hodnotitelia Danube Wine Challenge



Don´t miss the best of KARPATSKA PERLA and subscribe to newsletter:


Karpatska perla

Are you over 18 years old?

yes  |  no

This site uses cookies. By using this site you agree to this. More informations