Vychutnajte si naše top vína v novom sete Topky z Perly

Priatelia, pripravili sme pre vás špeciálny set „TOPKY Z PERLY“ so šiestimi vínami, ktoré sú podľa nás momentálne TOP! Všetky vína pochádzajú z našich vlastných vinohradov, ktoré sú v konverzii na bio. Viaceré z vín získali pre nás významné ocenenia, ktoré svedčia o ich kvalite.

Sauvignon Blanc 2021 zo Suchého vrchu napríklad zabodoval na prestížnej súťaži Danube Wine Challenge 2022 a priniesol nám krásnu zlatú medailu. Je tiež zaradený do stovky najlepších vín Národného salóna vín 2022. Podmaní si vás vôňou bazy, podporenou sviežou notou vinohradníckej broskyne. Jeho plná chuť na jazyku zanechá ovocné vnemy prezretých egrešov.

Nové Veltlínske zelené 2021 z vinice Noviny očarí plnou ovocno-korenistou vôňou a pevnou guľatou chuťou. Už stihlo zažiariť v 2. kole tohtoročnej súťaže Prague Wine Trophy, kde získalo zlatú medailu. Úplnou novinkou je aj naše unikátne biele cuvée 4 Živly 2021. Vzniklo asamblážou štyroch bielych vín ročníka 2021. Do dokonalej harmónie sa spojili Rizling rýnsky z Kramárov, Veltlínske zelené z Novín, Aurelius a Rizling rýnsky zo Suchého vrchu.

Pre milovníkov polosladkých vín tu máme úplnu topku: Rizling rýnsky 2021 zo Suchého vrchu. Toto víno vybojovalo tento rok zlatú medailu na 2. najprestížnejšej vinárskej súťaži sveta – Bacchus Madrid. Víno vás poteší intenzívnou vôňou medu a medových plástov a lahodnou chuťou nazretého hrozna s lipovo-medovými tónmi.

Koniec leta treba osláviť aj s osviežujúcimi bublinkami! Vyskúšajte naše ružové polosuché Frizzante Pinot Noir 2021, ktoré vám sprostredkuje príjemný zážitok z vône lesných jahôd a sviežej chute s jahodovo-smotanovou notou. A pripomenie vám všetky letné zážitky! 

Postupne sa vám možno zažiada aj plnšie víno, ktoré zahreje na tele aj na duši. Vychutnajte si preto krásne vyzretý Alibernet 2017 zo Suchého vrchu. V nose vás očarí čierna ríbezľa a černica. Ušľachtilé tóny tabaku, kávy a vanilky sa zvýraznili vo víne po 18 mesačnom zrení v barikových sudoch. Toto červené víno bolo ocenené striebrom na medzinárodnej súťaži AWC Vienna 2021

Užite si s našim setom posledné letné dni a spríjemnite si aj príchod jesene. Okrem toho, že si ho môžete kúpiť v akciovej cene, budete mať k tomu aj DOPRAVU ZDARMA! Ako vravíme v Perle: „Z vinohradu k vašim dverám!“

CHCEM SI KÚPIŤ SET

Topky z Perly



Don´t miss the best of KARPATSKA PERLA and subscribe to newsletter:


Karpatska perla

Are you over 18 years old?

yes  |  no

This site uses cookies. By using this site you agree to this. More informations