Úspechy na Horeca Pro 2016

Ďakujeme návštevníkom, spoluvystavovateľom a organizátorom za vytvorenie vynikajúcej atmosféry 2. ročníka podujatia Horeca Pro, ktorý sa konal 11.2. 2106 v Hoteli Gate One v Bratislave. Podujatie bolo určené iba odbornej verejnosti z oblasti Horeca. Návštevníci mali možnosť zúčastniť sa množstva prezentácií, diskusií a workshopov zameraných na skvalitnenie stravovacích a ubytovacích zariadení a služieb. Vyvrcholením veľtrhu bolo oceňovanie najúspešnejších produktov, ktoré hodnotili členovia ASSR. KARPATSKÁ PERLA tu zvítazila v kategórií "najlepší dizajn" s novou etiketou s motívom vinárstva a najlepším nealkoholickým nápojom bielym BOBULOM 2015.

Domáci a zahraniční vystavovatelia odprezentovali na Horeca Pro širokú škálu nových, či známych produktov. KARPATSKÁ PERLA ponúkla degustátorom kvarteto mladých vín úžasného ročníka 2015: VARIETO Frankovka modrá 2015, rosé, JAGNET Muller-Thurgau 2015, JAGNET Muškát moravský 2015 a Veltlínske zelené 2015, výber z hrozna. Výber doplnili 4 ŽIVLY 2013 biele, VARIETO Rizling rýnsky 2013, bobuľový výber, Pinot Noir 2012 a BOBULO 2015.

Pre tých najnáročnejších sme pripravili vertikálnu degustáciu "Z vinohradu k vašim dverám", ktorá zahrnula šesť ročníkov Veltlínského zeleného pochádzajúceho z našej najkrajšej modranskej vinice Noviny. Svoju životnú skúsenosť s pestovaním a dorábaním najpestovanejšej bielej odrody Slovenska prišiel odprezentovať samotný majiteľ vinárstva Ladislav Šebo. Zúčastnení mali možnosť porovnať jednotlivé ročníky a čo to sa dozvedieť o geologických, klimatických, či pestovateľských podmienkach vinohradu Noviny. Horeca Pro opäť dokázalo, že je povinnou zástavkou všetkých, ktorí majú záujem povýšiť slovensku gastronómiu na vyššiu úroveň.

Ocenenia prebral majiteľ Ladislav Šebo

Horeca Pro

Degustácia vín na Horeca Pro

Horeca Pro



Don´t miss the best of KARPATSKA PERLA and subscribe to newsletter:


Karpatska perla

Are you over 18 years old?

yes  |  no

This site uses cookies. By using this site you agree to this. More informations