Oslávte s nami 30. výročie založenia nášho vinárstva s novým cuvée 4 Živly 2018

Na konci roka zvykneme bilancovať a pre nás bol rok 2021 výnimočný aj vďaka okrúhlemu výročiu. V auguste uplynulo presne 30 rokov od založenia nášho vinárstva. S niektorými z vás sme to mali možnosť osláviť aj osobne 21. augusta na podujatí Pekné víno s rozhľadom.

Máme radosť, že už 30 rokov môžeme pre vás dorábať pekné víno a posledné roky už čisto iba z hrozna z našich viníc. Stále totiž veríme, že perly sa rodia vo vinohrade a preto sa snažíme kvalitu hrozna a vína posunúť na úplne inú úroveň. V posledných troch rokoch premieňame našich viac ako 60 hektárov viniča pod Malými Karpatmi na bio vinice. Našou zásadou je nič vínu neuberať, nič nepridávať, tak aby si zachovalo svoj odrodový charakter a harmóniu, v ktorej je cítiť vinohrad.

Vinohrad Suchý vrch

Naša najväčšia vinica Suchý vrch

Veľmi sa tešíme, že si naše vína získali sa tie roky množstvo priaznivcov, ktorý dokážu oceniť kvalitné víno z vlastných viníc a poctivú prácu, ktorá je za ním. Vážime si vašu priazeň a podporu, ktorú ste nám doteraz preukazovali, najmä v tomto náročnom období a ďakujeme, že podporujete slovenské vína a poctivých vinárov.

Naše jubileum by sme radi oslávili spolu s vami. Preto sme pri príležitosti 30. výročia pre vás pripravili exkluzívne cuvée 4 ŽIVLY. Vzniklo asamblážou najlepších vín ročníka 2018 zo Suchého vrchu. Do pohára si tak nalejete asambláž štyroch odrôd: Pinot Noir, Alibernet, André a Cabernet Sauvignon.

Výnimočnosť tohto vína vyjadrujú aj jeho etikety. Nájdete na nich šesť rôznych diel slovenských umelcov a spolu tak vína vytvárajú krásnu a hodnotnú umeleckú sériu. Autormi diel sú Dušan Polakovič, Stano Černý, Marián Komáček, Igor Benca, Daniel Brunovský a Karol Felix. Celý set vín je máme v ponuke ako darčekový set v drevenej kazete. Veríme, že vám nové 4 Živly spríjemna výnimočné okamihy v kruhu vašich najbližších.

4 Živly set

CHCEM SI KÚPIŤ NOVÉ 4 ŽIVLY



Don´t miss the best of KARPATSKA PERLA and subscribe to newsletter:


Karpatska perla

Are you over 18 years old?

yes  |  no

This site uses cookies. By using this site you agree to this. More informations