Chute Malých Karpát 2019

Srdečne pozývame všetkých milovníkov vína na festival vína Chute Malých Karpát, ktorý odštartuje svoj štvrtý ročník v sobotu 9. novembra od 11:00 do 21:00. Svoje pivnice otvorí 31 vinárstiev v Svätom Jure, Grinave, Pezinku, vo Vinosadoch, v Modre, Šenkviciach, Doľanoch a v Suchej nad Parnou. Aj tento ročník sa bude niesť v znamení prepojenia vína, gastronómie a umenia.

Radi vás uvidíme aj v našom vinárstve, kde vám v pivniciach ponúkneme prvé mladé vína ročníka 2019, aktuálne ročníky i staršie, vyzretejšie vína. Pozrieť si tu budete môcť aj výstavu fotografií Jakuba Čaprnku. Tančiareň sa premení na dejisko gastrozážitkov a veríme, že si u nás vychutnáte malokarpatské víno tak ako mu to najviac svedčí: snúbené s dobrým jedlom, v príjemnej atmosfére a spoločnosti. Od 17:00 do 21:00 vám zahrá a dobrú náladu navodí skupina Funny Fellows. 

Vinárstva budete môcť navštíviť v pohodlí aj bez šoféra, pretože aj tento rok bude medzi vinárstvami premávať zdarma kyvadlová doprava. Lístky na podujatie sú v predaji online do 8. novembra. Vstupenka pre jednotlivca stojí 39 EUR a pre pár 55 EUR.  

VIAC INFO

Chute Malých Karpát

Chute Malých Karpát



Don´t miss the best of KARPATSKA PERLA and subscribe to newsletter:


Karpatska perla

Are you over 18 years old?

yes  |  no

This site uses cookies. By using this site you agree to this. More informations