Burčiak a hrozno vo vinotéke

Vďaka teplému počasiu vypukla kampaň ročníka 2018 o čosi skôr. Už 13. augusta sa začalo so zberom a spracovaním aromatickej odrody Irsai Oliver zo šenkvických Krčov a už prichádza aj čas zberu Muškátu moravského v našej najväčšej vinici Suchý vrch. Od štvrtka 16. augusta vám radi ponúkneme prvý voňavý burčiak z odrody Irsai Oliver. Burčiak bude pripravený v našej vinotéke každý štvrtok a v piatok od 16. augusta do 7. septembra. Okrem neho si môžete vychutnať aj čerstvo obraté hrozno plné vitamínov. Otváracie hodiny vinotéky ostávajú nezmenené – od utorka do piatka od 9:00 do 18:00. Tešíme sa na vašu návštevu.

Burčiak

Hrozno



Don´t miss the best of KARPATSKA PERLA and subscribe to newsletter:


Karpatska perla

Are you over 18 years old?

yes  |  no

This site uses cookies. By using this site you agree to this. More informations