Archívne v archíve

Radi by sme vás pozvali na degustáciu Archívne v archíve, ktorá sa uskutoční 20. februára o 18:00 v KARPATSKEJ PERLE. Laco Šebo sa tentokrát rozhodol nechať výber vín na vás. Do 16. februára ste mali možnosť zahlasovať v ankete a vybrať 10 archívnych vín. Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do hlasovania, tu je výsledný degustačný zoznam: 

  • Rizling rýnsky 2009, neskorý zber
  • Devín 2008, výber z hrozna
  • Rizling rýnsky 2005, neskorý zber
  • Chardonnay 2002, neskorý zber
  • 4 ŽIVLY 2007, červené cuvée, neskorý zber
  • Alibernet 2004, neskorý zber
  • Cabernet Sauvignon 2002, barikové víno
  • Alibernet 2001, neskorý zber
  • Cabernet Sauvignon 2000, neskorý zber, barikové víno
  • Aurelius 1999, polosuché

Môžete sa tešiť aj na výborné menu od šéfkuchára Mariána Harcinika. Dozviete sa tiež niečo o našom archíve, o jeho pôvodnom využití v družstve NuPOD a uvidíte jeho súčasnú podobu. 

Archív

Vína vám predstavíme priamo v našom archíve, v ktorom sa v roku 2019 míňali nielen predošlý prezident, ale aj súčasná prezidentka Zuzana Čaputová. Radi by sme tiež odcitovali pár slov od návšetvníka nášho archávu architekta Matúša Dullu, ktorý v článku Rok 2019 pohľadom architekta vyjadril svoj názor na otázku „Čo Vás v roku 2019 v oblasti architektúry na Slovensku (v stredoeurópskom priestore) najviac zaujalo":

„Očarilo ma ako kultivovane a invenčne z bývalých betónových nádrží na víno, pokrytých nánosmi vínneho kameňa, urobili v Karpatskej perle archív vín. Architekti radi volajú po osvietenom klientovi, no taký niekedy ani architekta nepotrebuje – ako manželia Šebovci v Šenkviciach.“

Príďte k nám objaviť tajomstvá nášho archívu a uvidíte, aké majú naše perly archivačný potenciál. Tešíme sa na vás v magický dátum 20.2.2020. Cena degustácie je 50 EUR a počet miest je kvôli kapacite archívu limitovaný. Vstupenky si môžete zakúpiť online: 

Kúpiť lístky

Archív



Don´t miss the best of KARPATSKA PERLA and subscribe to newsletter:


Karpatska perla

Are you over 18 years old?

yes  |  no

This site uses cookies. By using this site you agree to this. More informations