Za vínom do Šenkvíc v Karpatskej Perle (29.4.2023)

Priatelia, nezabudnite si poznačiť do kalendára ďalší ročník podujatia Za vínom do Šenkvíc!

Budete môcť ochutnať vína až od 33 vinárov, zatancovať a zaspievať si s niektorou z troch kapiel, ktoré budú chodiť po pivničkách a vinárstvach, hlasovať o najlepšie vinárstvo podujatia a vyhrať zaujímavé vínne výhry či zakúpiť si vína a nechať si ich doručiť pohodlne až domov.

 

Vidíme sa už v sobotu 29.4.2023 od 12:00 do 22:00 hodiny u nás v Karpatskej Perle!

Počas tohto podujatia sa v našom vinárstve môžete tešiť na zaujímavý výber vín, ktorý vám ponúkneme v našich pivniciach, a to predovšetkým biele vína ročníka 2022 v BIO kvalite. Aj sladký Devín 2018 s veľkou zlatou medailou z Paríža bude pre vás pripravený a príjemne vychladený.

Z našej kuchyne pod vedením šéfkuchára Laciho Hornáčka vás určite zaujmú Laciho špeciality v podobe kačacej paštéty, polievky z medvedieho cesnaku, baklažánového ragú s olivami, foie gras, či jelenieho guláša alebo si môžete pochutnať na lahodnom krehkom dezerte z lístkového cesta, vanilkového krému a ovocia. A samozrejme nezabudli sme ani naše oškvarkové pagáče, ktoré pre vás upečieme ako vždy podľa receptu Gitkinej mamy Margity. Všetko bude v našej tančiarni.

Keďže už niekoľko rokov spolupracujeme s organizáciou Drevenô koliesko, pozvali sme ich ku nám, aby pripravili počas podujatia Za vínom do Šenkvíc výstavu zaujímavých umeleckých diel. Budete si môcť vyrobiť a vytvoriť prívesky z dreveného kolieska alebo vlastný podpohárnik. A čo je Drevenô koliesko? Je to organizácia, ktorá poskytuje jednorodičovským rodinám nielen príjem, ale aj čas nevyhnutný na spamätanie sa zo zložitej situácie. Kúpou vystavovaných umeleckých diel, príveskov a ozdôb môžete tieto rodiny podporiť.

 

A určite u nás nezabudnite na prehliadku pivníc a archívu, ktoré budú o 16:00 a 17:00 hodine alebo na anketu.

Naša rozhľadňa aj kaplnka Ducha svätého vás tiež privítajú svojím čarom a pokojom.

Tešíme sa na vás a vaše vínne jazýčky už 29.4.2023!


Karpatská perla
 

Nezmeškajte to najlepšie z KARPATSKEJ PERLY a prihláste sa na odber noviniek:


Odoberaním newslettru súhlasím so spracúvaním osobných údajov

Karpatska perla

Máte viac ako 18 rokov?

áno  |  nie

Tento web používa súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií