Report z 5. ročníka festivalu Chute Malých Karpát

Za nami je 5. ročník vínneho festivalu Chute Malých Karpát. Chceli by sme veľmi pekne poďakovať všetkým návštevníkom, ktorí v sobotu 12. novembra zavítali do nášho vinárstva. Vytvorili ste u nás jedinečnú atmosféru plnú rozhovorov o víne. Priamo v našich pivniciach ste si mohli vychutnať prvé mladé vína ročníka 2022, ako aj staršie a vyzretejšie ročníky. Z mladých vín už tradične najviac zarezonoval osviežujúci mladý Muškát moravský 2022.

Muškát moravský 2022

Z ročníka 2021 prekvapil hostí svojou ovocnosťou Rizling rýnsky 2021 zo Suchého vrchu a delikátnou jemnosťou polosladký Tramín červený 2021 z panenskej úrody z mladej vinice Skalka v Modre. Plným červeným vínam v barikovej pivnici kraľovalo naše unikátne červené cuvée 4 Živly 2019. Veľkú pivnicu nám počas akcie skrášlili obrazy výtvarníčky Dany Polákovej a barikovú pivnicu mystické diela akademického maliara Stana Černého. 

Chute Malých Karpát

Tešíme sa aj pozitívnych ohlasov na jedlo od šéfkuchára Laciho Hornáčka: najviac mal úspech divinový guláš a Foie Gras! Tieto tradičné špeciality ste si mohli vychutnať v našej Tančiarni, kde sa navečer rozozvučali tóny Cimbálovej muziky Bystríka Slobodu.

Bola to pre nás veľmi príjemná akcia a dúfame, že ste si ju aj vy užili naplno a že vám naše vína chutili. Tešíme sa na vás pri ďalších stretnutiach pri peknom víne! Atmosféru podujatia si môžete spätne pripomenúť aj prostredníctvom fotografií v našej fotogalérii

Chute Malých Karpát


Karpatská perla
 

Nezmeškajte to najlepšie z KARPATSKEJ PERLY a prihláste sa na odber noviniek:


Odoberaním newslettru súhlasím so spracúvaním osobných údajov

Karpatska perla

Máte viac ako 18 rokov?

áno  |  nie

Tento web používa súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií