Pozvánka na Chute Malých Karpát

Srdečne pozývame všetkých vínomilcov na 3. ročník jesenného festivalu vína Chute Malých Karpát. Vinárske, gastronomické a kultúrne zážitky v jednom na vás čakajú v sobotu 10. novembra od 11:00 do 21:00 hodiny. Lokálne chute vám predstaví 35 malokarpatských vinárov, ako aj miestne reštaurácie so svojim špeciálnym menu.

U nás v KARPATSKEJ PERLE sa môžete tešiť na ochutnávku vín v pivniciach, kulinárske jesenné špeciality, sladké dobroty od Marlotky, hudobníka Michala Vargu alias Mora Tonali a maľby manželov Daniely Jauregui ServinStana Černého tvoriacich v ateliéri vo Vinosadoch, ktoré zažiaria vo veľkej pivnici a v barikovej pivnici.

Vstupenky si môžete zakúpiť na webe Chute Malých Karpát  za 35 EUR pre jednotlivca alebo za 50 EUR pre pár. Obidva typy vstupeniek obsahujú 60 degustačných lístkov, bonusy na nákup vína, pohár s logom podujatia a taštičkou na pohár, katalóg podujatia s mapkou a náramok. 

Lístky bude možné kúpiť aj v deň konania festivalu na týchto miestach: KARPATSKÁ PERLA (Šenkvice), TERRA PARNA (Suchá nad Parnou), VINKOR (Vinosady), Skovajsa (Pezinok) a v Mestskej pivnici v Modre. Aj tento rok bude premávať kyvadlová doprava, ktorou sa pohodlne dopravíte do ďalších vinárstiev. Radi vás uvidíme pri kalichu vína spod Malých Karpát.

Chute Malych Karpat

Chute Malych Karpat


Karpatská perla
 

Nezmeškajte to najlepšie z KARPATSKEJ PERLY a prihláste sa na odber noviniek:


Odoberaním newslettru súhlasím so spracúvaním osobných údajov

Karpatska perla

Máte viac ako 18 rokov?

áno  |  nie

Tento web používa súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií