Ochutnajte novinky z KARPATSKEJ PERLY

Radi by sme vám predstavili päť noviniek ročníka 2016, ale aj 2015. Prvé z vín určite poteší všetkých milovíkov aromatických vín. JAGNET Muškát moravský 2016 zo Suchého vrchu vyniká kvetinovo-muškátovou vôňou, harmonickou chuťou a príjemnou citrusovo-ovocnou kyselinkou. Kvalitu vína potvrdilo aj významné ocenenie – zlatá medaila zo súťaže Bacchus Madrid 2017.

Kolekcia JAGNET sa rozrástla aj o nový JAGNET Müller Thurgau 2016, ktorý pochádza z vinice Nad Polankou vo Vištuku. V jeho chuti ucítite čerstvo odtrhnuté letné jablko so šťavnatými kyselinami a v chuti jemnú korenistosť.

Môžete sa tešiť aj na dve ružové vína, ktoré od ročníka 2016 nájdete v kolekcii KARPATSKÁ PERLA. Prvé z nich sa pýši striebornou medailou z najprestížnej súťaže Vinalies Internationales Paris 2017. Vyskúšajte aj vy naše víno KARPATSKÁ PERLA Frankovka modrá 2016 rosé a opojte svoje zmysly jeho sviežosťou a ovocnosťou. Nasajte arómu lesných jahôd a smotany a osviežte sa príjemnou ovocnou chuťou podporenou šťavnatou kyselinou.

Ak máte radšej polosladké ružové vína, prídete si tiež na svoje. Tento rok sme pre vás pripravili novinku, polosladké rosé KARPATKÁ PERLA Cabernet Sauvignon 2016. Charakterizuje ho aróma lesných malín, čiernych ríbezlí a žihľavy a ovocná chuť s jemným zvyškovým cukrom, ktorá je vyvážená šťavnatou kyselinou.

Konečne prišiel čas posledného mohykána bielych vín ročníka 2015, cuvée 4 ŽIVLY 2015. Zachytáva krásu štyroch odrôd výnimočného ročníka 2015. Vzniklo asamblážou odrôd Rizling rýnsky, Veltlínske zelené, Pinot Gris a Aurelius. Vyniká eleganciou a harmóniou vďaka precíznej asambláži a citlivému zreniu v dubových sudoch. Víno je vhodné na dlhodobú archiváciu, takže si ho môžete vychutnať pri veľa výnimočných udalostiach.

Nové vína KARPATSKEJ PERLY


Karpatská perla
 

Nezmeškajte to najlepšie z KARPATSKEJ PERLY a prihláste sa na odber noviniek:


Odoberaním newslettru súhlasím so spracúvaním osobných údajov

Karpatska perla

Máte viac ako 18 rokov?

áno  |  nie

Tento web používa súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií