Obrovský úspech KARPATSKEJ PERLY na Sélections Mondiales des Vins 2016

Tešíme sa zo skvelého úspechu na najprestížnejšej súťaži vín Severnej Ameriky Sélections Mondiales des Vins Canada. Tento rok tu zabodovali až 3 vína KARPATSKEJ PERLY. 2 zlaté medaily získali VARIETO Devín 2015 a víno z novej kolekcie KARPATSKÁ PERLA, Veltlínske zelené 2015. Ochutnať ich môžete koncom júna, odkedy budú v predaji. Striebornou medialou ocenili víno KARPATSKÁ PERLA Rizling vlašský 2015. Medailová úspešnosť slovenských vín v tejto súťaži bola až 57% so ziskom 4 zlatých a 4 strieborných medailí pre slovenských vinárov.

Súťaž organizuje Vinofed ako prestížnu súťaž v rámci najvyšších súťaží vín na svete „Sélections“. Tento rok sa konala v Quebecu pod patronátom OIV a UIOE a s podporou Asociácie sommelierov Quebecu. Sme radi, že naše vína uspeli v tvrdej konkurencii vín z celého sveta práve v tejto významnej súťaži vín, ktorá otvára oceneným vínam vstup medzi kanadských milovníkov vína. Vína ocenené veľkou zlatou medailou sú oprávnené získať voľný vstup na kanadský trh.

Celkovo bolo udelených 9 veľkých zlatých, 430 zlatých a 161 strieborných medailí spomedzi 2000 súťažiacich vín. Táto vinárska súťaž bola založená už v roku 1983, vyniká teda aj najdlhšou históriou v celej Severnej Amerike.
Celkové výsledky súťaže nájdete na jej oficiálnej stránke.

Rizling vlašský

 


Karpatská perla
 

Nezmeškajte to najlepšie z KARPATSKEJ PERLY a prihláste sa na odber noviniek:


Odoberaním newslettru súhlasím so spracúvaním osobných údajov

Karpatska perla

Máte viac ako 18 rokov?

áno  |  nie

Tento web používa súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií