Letný set z Karpatskej Perly

Aj vy budete v lete grilovať, dovolenkovať, turistikovať, stretávať sa s rodinou a priateľmi alebo len tak oddychovať keď to čas dovolí? Máte chuť spríjemniť si vaše letné chvíle pekným sviežim vínom?

Potom tu máme pre vás šesť vín, ktoré sme špeciálne pripravili a zabalili do „Letného setu“ a na ktorý sme dali až 15 % zľavu pre všetkých vínomilcov. Vychutnajte si leto s peknými vínami, ktoré boli vyrobené s láskou z hrozna z našich viníc, ktoré už od roku 2019 obrábame v bio režime.

Z ľahkých vín s nádychom leta nájdete v letnom sete obľúbené polosuché Frizzante Rizling rýnsky 2022 zo žulového podložia s vôňou tropického ovocia a príjemnými kyselinami v chuti, či suchú ružovú Frankovku modrú 2022 z vinice Šajby v Modre, ktorej dominuje vôňa lesných jahôd a šťavnatá ovocná chuť.

Do setu sme z našich terroirových vín pribalili suché Veltlínske zelené 2022 z vinice Noviny v Modre, ktorého plná ovocno-korenistá chuť je umocnená polročným zrením v dubovom a agátovom sude, suchý Tramín červený 2022 z vinohradu Skalka v Modre, ktorý vás očarí vo vôni tónmi prezretého ovocia a ktorého chuť s jemne korenistým charakterom prechádza do sladkej medovosti a suchý Sauvignom Blanc 2022 z vinice Suchý vrch s kvetinovou vôňou podporenou sviežou notou vinohradníckej broskyne.

A ak budete mať v lete chuť na ľahšie červené víno, v sete nájdete aj náš Pinot Noir 2019 z vinohradu Suchý vrch s krásnymi tónmi vyšní a tmavej čokolády vo vôni aj v chuti.

Letný set nájdete na našom eshope alebo vo vinárstve v predajni, ktorá je otvorená UT-PIA od 9:00 do 17:00 hod.


Karpatská perla
 

Nezmeškajte to najlepšie z KARPATSKEJ PERLY a prihláste sa na odber noviniek:


Odoberaním newslettru súhlasím so spracúvaním osobných údajov

Karpatska perla

Máte viac ako 18 rokov?

áno  |  nie

Tento web používa súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií