Karpatská Perla na London Wine Fair

London Wine Fair je prestížne vínne podujatie, ktoré sa konalo v máji 2023 a prilákalo vyše 400 vystavovateľov vín z celého sveta. Toto podujatie je známe svojou pestrou ponukou vín a je miestom stretávania sa odborníkov, someliérov, distribútorov a nadšencov vína.

Na veľtrhu London Wine Fair sa v máji prvýkrát zúčastnilo aj naše vinárstvo Karpatská Perla. Medzi vína, ktoré zaujali degustačné publikum určite patril polosuchý Devín 2022 z vinohradu Suchý vrch či suché Veltlínske zelené 2022 z vinohradu Ingle.

Účasť Karpatskej Perly na veľtrhu vytvorila aj možnosti obchodnej spolupráce s niektorými zahraničnými záujemcami, nakoľko slovenské vína zaujali nielen svojou kvalitou a výnimočnosťou ale aj tým, že pochádzajú z vinohradníckej oblasti sveta, ktorá nie je v súčasnosti na trhu s vínami v zahraničí veľmi známa.

Karpatská Perla účasťou na veľtrhu London Wine Fair prezentovala nielen seba ale aj vinárske remeslo zo Slovenska, čo ľudí oslovilo a prispela tak k šíreniu povedomia o slovenskom víne v zahraničí.

London Wine Fair sa stal platformou, kde sa naše vinárstvo predstavilo širšiemu medzinárodnému publiku a ukázalo, že aj malá krajina ako Slovensko má čo ponúknuť v oblasti vína. Účasť na tomto veľtrhu určite prispeje k zvýšeniu povedomia o kvalite slovenských vín.


Karpatská perla
 

Nezmeškajte to najlepšie z KARPATSKEJ PERLY a prihláste sa na odber noviniek:


Odoberaním newslettru súhlasím so spracúvaním osobných údajov

Karpatska perla

Máte viac ako 18 rokov?

áno  |  nie

Tento web používa súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií