BIO dvadsaťdvojky z Perly?

Áno, v predaji už máme ďalšie nové vína sviežeho ročníka 2022, ktoré sme pre vás vytvorili šetrným spôsobom z BIO hrozna.

Z Pinotov si môžete pochutnať na krásne vyzretom Pinot Gris 2022 zo Suchého vrchu, ktorému dominuje plná oriešková chuť alebo na Pinote Blanc 2022 z modranskej Kalvárie s príjemnou biskvitovou dochuťou.

Z modranských vinohradov vás určite poteší minerálny Rizling rýnsky 2022 z vinohradu Kramáre, plný vyzretý Veltlín 2022 z Inglov, ktorý bol vyrobený spontánnou fermentáciou, jablkovo-dulové Silvánske zelené 2022 z vinohradu Staré hory či korenisto-medový Tramín červený 2022 z mladej vinice Skalka. A samozrejme, aj v ročníku 2022 nájdete naše polosuché Frizzante z odrody Rizling rýnsky s peknou vôňou tropického ovocia a príjemnými kyselinami.

Vína ročníka 2022 nám postupne odhaľujú svoju krásu, harmonickosť a lahodnosť. My sa z nich nesmierne tešíte aj preto, že sme pri ich vzniku mohli použiť nielen BIO hrozno, ale že aj samotný spôsob výroby, spracovanie hrozna, prvýkrát zodpovedal podmienkam ekologickej výroby.

A čo na tieto vína hovoríte vy?


Karpatská perla
 

Nezmeškajte to najlepšie z KARPATSKEJ PERLY a prihláste sa na odber noviniek:


Odoberaním newslettru súhlasím so spracúvaním osobných údajov

Karpatska perla

Máte viac ako 18 rokov?

áno  |  nie

Tento web používa súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií