Štedrovečerný set vín a predvianočná Perla

Je tu predvianočný čas. Čas plný očakávania, radosti, lásky, pokory a stretnutí s tými najbližšími. Čo tak potešiť sa aj v tomto období pekným vínom, ktoré bolo vyrobené s láskou k tradícii, k pôde, k prírode..

Pre všetkých, ktorí sa v tomto sviatočnom čase radi potešia pekným vínom, sme pripravili náš Štedrovečerný set, ktorý môže spríjemniť vianočnú atmosféru a snúbiť sa s jedlom pri štedrovečernom stole.

Nájdete v ňom náš sekt Pinot Noir 2021, s ktorým si môžete pripiť na začiatok vianočného obdobia, svieži mladý Muškát moravský ročníka 2023, ktorý sa príjemne snúbi s ovocným šalátom či jemným rybacím predkrmom, polosuchý Devín 2022 z vinice Suchý vrch, ktorý je vhodným spoločníkom k vianočným oblátkam s medom.

Hlavné jedlo počas večere šťavnato doplní Rizling Rýnsky 2022 z vinice Suchý vrch, ktorý sa môže párovať s vyprážaným kaprom so zemiakovým šalátom alebo lososovou štrúdľou so špenátom a s limetkovým dipom. Cabernet Sauvignon 2018 z vinice Suchý vrch môžete skombinovať s domácou kapustnicou alebo konfitovaným kačacím stehnom, dusenou červenou kapustou a zemiakovou lokšou.

Pre deti sme pribalili do setu bio BOBULO biele ročníka 2023, ktoré osvieži malých aj veľkých počas celého večera a navyše, v každom sete nájdete okrem vín a hroznového muštu aj milú ozdobu na vianočný stromček od organizácie Drevenô koliesko. 

Štedrovečerný set vín nájdete na našom ESHOPE alebo vo vinotéke v Šenkviciach, ktorá je pre vás otvorená

v UTOROK - ŠTVRTOK od 9:00 do 17:00 hod. a

v PIATOK od 9:00 do 19:00 hod. 

Rozveseľte srdcia svojich blízkych v tomto čase stretnutím pri peknom víne alebo ich potešte milým darčekom - Štedrovečerným setom vín, pekným vínom z Perly, či sladkým potešením v podobe praliniek z belgickej čokolády, hroznového želé, modranského medu alebo belgickej čokolády s rôznymi druhmi ovocia, ktoré nájdete v našej vinotéke v Šenkviciach. 


Karpatská perla
 

Nezmeškajte to najlepšie z KARPATSKEJ PERLY a prihláste sa na odber noviniek:


Odoberaním newslettru súhlasím so spracúvaním osobných údajov

Karpatska perla

Máte viac ako 18 rokov?

áno  |  nie

Tento web používa súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií