Jesenný set z Perly

Prišla jeseň a s ňou aj pekné babie leto, ktoré je predzvesťou nastávajúcich slnečných dní. V takomto príjemnom období určite poteší všetky zmysly pohár chutného sviežeho vína, pri ktorom možno zaspomínať na letné chvíle. My sme si preto pripravili pre všetkých vínomilcov jesenný set so šiestimi vínami s 13 % zľavou, aby sme každému spríjemnili túto peknú slnečnú a farebnú jeseň.  

V sete vás čaká naša klasika, Muškát moravský 2022 zo Suchého vrchu, ktorého vôni dominujú ovocno-korenisté tóny, hlavne citrusové plody a ktorého chuť má nasladlé tóny s osviežujúcim telom. Zo Suchého vrchu sme do setu pribalili aj polosladký Rizling rýnsky 2021, ktorý očarí kvetinovo-medovou vôňou a chuťou nazretého ovocia a lipovo-medovými tónmi a Sauvignon Blanc 2022 s vôňou vinohradníckej broskyne a chuťou prezretých egrešov.

Štvorku bielych vín dopĺňa Veltlínske zelené 2022 z našej vinice Noviny. Hrozno tohto veltlínu bolo macerované 72 hodín a víno vzniklo spontánnou fermentáciou, pričom jeho charakter umocnilo polročné zrenie v agátovom a dubovom sude. Ako každý rok, aj v roku 2022 má víno plnú ovocno-korenistú vôňu a pevnú guľatú chuť.

Z červených vín sme do setu pribalili Pinot Noir 2019 z vinohradu Suchý vrch, ktorý vyzrieval až 14 mesiacov v barikových sudoch a ktorého charakterizujú vo vôni aj v chuti tóny vyšní a tmavej čokolády a našu "jagnetovú" Frankovku modrú ročníka 2019, ktorej vôňa má odrodový buket skorých čerešní a chuť charakterizuje kôstkové ovocie. 

Jesenný set nájdete na našom eshope alebo vo vinárstve v predajni, ktorá je otvorená UT-PIA od 9:00 do 17:00 hod.

Vychutnajte si jeseň s našimi peknými vínami, ktoré boli vyrobené s láskou z hrozna z našich viníc, ktoré už od roku 2019 obrábame v bio režime.


Karpatská perla
 

Nezmeškajte to najlepšie z KARPATSKEJ PERLY a prihláste sa na odber noviniek:


Odoberaním newslettru súhlasím so spracúvaním osobných údajov

Karpatska perla

Máte viac ako 18 rokov?

áno  |  nie

Tento web používa súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií