Pozvánka na 15. ročník akcie Pekné víno s rozhľadom

Srdečne pozývame všetkých priaznivcov slovenského vína k nám do Karpatskej perly na 15. ročník podujatia Pekné víno s rozhľadom. Tešíme sa, že naše „Pekné víno“ sa bude opäť konať v prvú jarnú sobotu 23. marca 2024 od 12:00 do 21:00.

Príďte si k nám vychutnať pekné malokarpatské vína z nášho BIO hrozna, prvé BIO BOBULO a BIO vína. Na recepcii vinárstva sa počas podujatia budete môcť prihlásiť na riadenú prehliadku našich pivníc a na Masterclass s profesionálom.

Na svoje si prídu aj bežci, ktorí sa môžu zapojiť do súťaže v behu na našu 21-metrovú rozhľadňu. Bude sa súťažiť v kategóriách muži, ženy a deti. Pre víťazov budú pripravené víťazné vence a milé darčeky. Pre všetkých labužníkov budeme mať navarené gastronomické špeciality, ktoré budú podávané v našej Tančiarni.

Počas podujatia "Pekné víno s rozhľadom" sa o vašu zábavu postará kapela Reset. V našej pivnici si degustáciu budete môcť spríjemniť dielami akademických maliarov Stana Černého a Daniely Jauregui Servin, výtvarníčky Dany Polákovej a akademického sochára Martina Dzureka.

Vstupenky si môžete zakúpiť za zvýhodnenú cenu 26 EUR do 15. marca do 12:00 hodiny. Po tomto termíne budú vstupenky v cene 29 EUR. Všetky vína môžete prechutnať v rámci voľnej degustácie. Tri špeciálne vína budú mať samostatný žetón. Vstupenky obsahujú kupón na nákup vína v hodnote 8 EUR. Poháre a taštička budú zálohované sumou 5 EUR. Deti do 15 rokov budú mať vstup na podujatie zdarma.

Harmonogram podujatia:

13:00-21:00 Ochutnávka vín v pivniciach

Gastronomické špeciality

Domčine laskonky

Výstava výtvarníčky Dany Polákovej a sochára Martina Dzureka

Masterclass s profesionálom

13:00-19:00 Súťaž v behu na rozhľadňu

13:00-19:00 Program pre deti

17:00 - 19:00 Koncert skupiny Reset

19:30 Vyhodnotenie súťaže v behu

Pekné víno s rozhľadom

Pekné víno s rozhľadom


Karpatská perla
 

Nezmeškajte to najlepšie z KARPATSKEJ PERLY a prihláste sa na odber noviniek:


Odoberaním newslettru súhlasím so spracúvaním osobných údajov

Karpatska perla

Máte viac ako 18 rokov?

áno  |  nie

Tento web používa súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií